News Flash:

Scade preţul de vanzare al locuinţelor ANL. E lege

16 Martie 2016
243 Vizualizari | 0 Comentarii
ANL
Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, un proiect de lege privind locuinţele ANL potrivit căruia valoarea de vânzare a unui imobil ANL scade.

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, un proiect de lege privind locuinţele ANL potrivit căruia valoarea de vânzare a unui imobil ANL se ponderează cu un coeficient determinat de 1.00 pentru Bucureşti şi municipiile de importanţă naţională, urmând ca preţul locuinţelor ANL din Capitală să scadă.

"Chiria se stabileşte anual de către autorităţile administraţiei publice locale, autorităţile administraţiei publice locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti şi/sau autorităţile administraţiei publice centrale şi va acoperi cheltuielile de administrare, întreţinere şi reparaţii, recuperarea investiţiei, în funcţie de durata normală stabilită potrivit prevederilor legale, precum şi o cotă de maximun 1%. Cota de maximum 1% se aplică la valoarea de înlocuire a locuinţei, stabilită conform normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prezentei legi", potrivit proiectului de modificare a Legii nr.152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

De asemenea, proiectul de lege stabileşte că "valoarea de vânzare stabilită, conform prevederilor literei d), se ponderează cu un coeficient determinat în funcţie de ierarhizarea localităţilor pe ranguri, stabilită prin Legea nr. 351/201, cu modificările şi completările ulterioare" astfel că pentru Capitala României şi municipiile de importanţă naţională coeficientul de ponderare este de 1,00,scrie zf.ro.

sursa: realitatea.net
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2630 (s) | 35 queries | Mysql time :0.131884 (s)