News Flash:

SCANDAL IN PSD. Robert Negoiţă a depus plangere la Parchet împotriva lui Sebastian Ghiţă. „M-a ameninţat cu moartea. Mi-a spus: «te termin. Ai intrat pe mana mea, o să te termin. Mori de mana mea»”

13 Mai 2014
670 Vizualizari | 0 Comentarii
mediafax foto mircea rosca
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva deputatului PSD Sebastian Ghiţă pe care îl acuza că l-a ameninţat cu moartea, au precizat surse judiciare pentru gândul.info Vicepreşedintele PSD şi primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă s-a prezentat la Parchet în cursul acestei zile pentru a depune personal plângerea. „Sebastian Ghiţă m-a sunat în urmă cu o săptămână şi m-a ameninţat josnic şi ruşinos. M-a ameninţat cu moartea”, a susţinut primarul sectorului 3.

"Mi-a spus: 'Te termin. Ai intrat pe mâna mea, o să te termin. Mori de mâna mea, nu o să te las'. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus", a relatat Negoiţă.

Întrebat dacă şi-a informat colegii de partid asupra acestei situaţii, Negoiţă a răspuns: „Infracţiunea nu se sesizează la partid. Sun parchete pentru chestiunea asta. Infracţiunile se sesizează la parchet, nu la partid”.

Ghiţă: "Nu am mai vorbit cu domnul Negoita nici direct si nici la telefon de foarte multe zile"

Contactat de Gândul, Sebastian Ghiţă a spus: „Acum nu pot spune nimic. O să revin cu un punct de vedere”. Deputatul PSD, un apropiat al premierului Ponta nu mai răspunsu solicitărilor gândul de a-şi prezenta punctul de vedere. În schimb a transmis un link de la o ştire facută de propriul post de televiziune. "Nu am mai vorbit cu domnul Negoita nici direct si nici la telefon de foarte multe zile. Nu am avut niciodata legaturi de nici un fel. Ori a visat urat ieri noapte, ori l-a pacalit cineva aseară la telefon", a declarat Sebastian Ghiţă citat de RTV

Începerea umăririi penale iminentă

Potrivit Noului Cod de Procedură Penală şi în acest caz procurorii trebuie să înceapă urmărirea penală. După plângerea depusă de Negoiţă primul act procedural este începerea umăriri penale faţă de fapta sesizată. Adică Parchetul General va începe urmărirea penală faţă de faptele sesizate de Robert Negoiţă. "Când actul de sesizare îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege şi se constată că nu există vreunul dintre cazurile care împiedică exercitarea acţiunii penale prevăzute la art. 16 alin. (1), organul de urmărire penală dispune începerea urmăririi penale cu privire la faptă” (s.n.), legiuitorul a instituit obligaţia organului de urmărire penală de a începe urmărirea penală, îndată după ce a fost legal sesizat.", prevede Codul de Procedură Penală

Ghiţă l-a denunţat pe Vântu pentru şantaj şi ameninţări

În 2011 Sebastian Ghiţă l-a denunţat tot la Parchetul General pe Sorin Ovidiu Vântu pentru că l-ar fi ameninţat şi şantajat. Sebastian Ghiţă a depus la dosar o serie de înregistrări pe care le-a realizat chiar el. Ghiţă a susţinut că Vântu l-ar fi ameninţat cu moartea. Vântu a fost anchetat de procurori, trimis în judecată apoi condamnat definitiv pentru şantaj la un an de închisoare cu executare. 


g ndul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 35 queries | Mysql time :0.032406 (s)