News Flash:

Scoala Speciala se mandreste cu „Bucatari speciali”

1 August 2012
680 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala speciala
In cadrul proiectului „Bucatarii speciali” implementat de Scoala Speciala Pascani In parteneriat cu Fundatia „Vatra Pascanilor”, un numar de 20 de tineri aflati In situatie de risc social au finalizat de cursurile de calificare/recalificare In meseria de bucatar, meserie care este In concordanta cu cerintele locale a pietii muncii. La curs au participat si 4 profesori de la scoala care au dobândit astfel competentele necesare instruirii elevilor din scoala In baza unei programe pentru disciplina optionala ”Bucatarii speciali” (clasele V-VIII), avizata de ISJ Iasi. In cadrul orelor desfasurate In laborator elevii Isi vor dezvolta autonomia personala.
“Cursurile au fost sustinute de un furnizor de formare acreditat CNFPA, iar diplomele eliberate sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului. Durata cursului a fost de 5 luni. Partea teoretica s-a desfasurat la sediul fundatiei, iar orele practice In laboratorul amenajat al scolii.
In perioada urmatoare, tinerii vor fi cuprinsi In activitati de consiliere si mediere pe piata muncii si vor fi sprijiniti sa se integreze profesional. Acest proiect este finantat de Fundatia Soros România prin programul „Fondul de urgenta“, precizeaza directorul scolii Gabriela Nedelcu.

bucatarii speciali gabriela nedelcu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 35 queries | Mysql time :0.028301 (s)