News Flash:

Se cauta pascaneni pentru munca in domeniul hotelier - gastronomic in Germania

14 Noiembrie 2014
500 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6975 RON (0.0000)
USD: 4.1192 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
hotelier

EURES Romania dispune de 77 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Braşov în luna februarie 2015. Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi),  personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană (nivel  B1/B2), precum şi cunostinte bune de limba engleza (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucatar si cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limbă germană, nivel A2 – B1, precum şi experienţă în domeniu.

Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1300 – 1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).

Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, strada Cucu nr. 1, telefon 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

-         cerere tip (se completează la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi);

-         copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

-         C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf);

-         cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

-         adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1991 (s) | 35 queries | Mysql time :0.051898 (s)