News Flash:

Se pregatesc proiecte pentru reabilitarea a inca doua drumuri in comuna Valea Seaca

16 Ianuarie 2017
570 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Baiceanu

Anul 2017 a inceput cu vesti bune pentru cetatenii din comuna Valea Seaca. Conducerea Primariei are in vedere sa atraga fonduri guvernamentale pentru a continua proiectele ce fac referire la reabilitarea drumurilor din comuna.

 Potrivit primarului Gheorghe Baiceanu, in aceasta prioada se pregateste documentatia necesara pentru a reabilita drumul satesc din satul Topile care a fost afectat de inundatii. „Incercam sa identificam sursele de finantare guvernamentale la care avem sanse sa indeplinim criteriile cerute pentru a fi declarati eligibili. Vom depune  documetatia pentru reabilitarea drumului satesc din Topile – comuna Valea Seaca. Acesta a fost distrus in urma inundatiilor din anii precedenti si am inteles ca in bugetul tarii sunt create fonduri speciale pentru astfel de probleme. Valoarea proiectului ar fi in jur de 2 000 000 lei. Lucrarea este destul de complexa si absolut necesara deoarece se intregeste satul si copii ar putea ajunge la scoala in conditii normale. Speram ca vom fi declarati eligibili pe proiect”, a precizat primarul comunei Gheorghe Baiceanu.

Potrivit edilului sef, echipa din conducerea primariei si-a propus pentru acest an un alt proiect ce face referire la reabilitarea drumurilor din comuna. „Este vorba despre reabilitarea a 6,5 km de drums satesc atat in Topile, Valea Seaca cat si Contesti. Pregatim documentatia necesara si urmeaza sa o depunem la Guvernul Romaniei. In luna martie se deschide sesiunea de finantare iar pana atunci vrem sa avem toate actele puse la punct”, a mai spus primarul comunei Valea Seaca, Gheorghe Baiceanu.  


gheorghe baiceanu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1837 (s) | 27 queries | Mysql time :0.028888 (s)