News Flash:

Secretara CA-ului, a castigat concursul de manager la Spitalul CF Pascani. Sindicatul contesta rezultatele si o acuza pe castigatoare de incompatibilitate.

19 Decembrie 2012
794 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul CF Pascani
Scandal de proportii la Spitalul CF Pascani. In urma concursului pentru ocuparea functiei de manager al insitutiei, castigatoare a fost desemanta chiar secretara Consiliului de Administratie , jurista Mihaela Amariei, cu nota 8.23.

La concursul de pe data de 10 decembrie, s-au mai inscris 2 persoane, fostul manager ec. Costica Scarlat, care a fost respins cu nota 8.06 si Camelia Pricop care a renuntat, din motive personale. Rezultatul concursului este, insa, contestat chiar de lidera de sindicat a spitalului, Doina Cucos.

Ea a sesizat Directia Medicala din cadrul Ministerului Transporturilor reclamand o serie de nereguli privind organizarea concursului. Mai exact lidera de sindicat il acuza pe noul manager ca ar fi fost incompatibil atunci cand a participat la concurs avand in vedere ca detine, in acelasi timp, si fc de secretar al Consiliului de administratie si ca, din acesta postura, s-ar fi ocupat de organizarea concursului.

Noul manager al Spitalului CF Pascani a refuzat sa faca vreun comentariu in legatura cu acuzatiile liderului de sindicat. Pana la sosirea rezultatului contestatiei sau a ordinului de numire in functie, Spitalul CF ramane, in continuare, fara conducere.

Se pare ca din cauza acestui scandal si cunoscutul chirurg Abdalla Bashir si-a dat demisia din functia de director medical, conform precizarilor facute de lidera de sindicat.

camelia pricop abdalla bashir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027917 (s)