News Flash:

Secretarul primariei, Mircea Zuzan, pus la zid de consilieri

4 Martie 2013
452 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Zuzan
O serie de proiecte de pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Consiliu Local Municipal au fost retrase sau amanate. Este vorba despre proiecte de hotarare privind modificarea consiliilor de administratie din cadrul societatilor aflate in subordinea Consiliului Local. La proiectul de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local nr. 79/18.07.2012, privind stabilirea structurii si componentei Consiliului de Administratie al RAGCL Pascani, consilierul local PDL Ioan Ionita s-a aratat nemultumit de modul in care sunt reorganizate sau modificate comisiile.

„Aceasta hotarare trebuia sa contina doar schimbarea Directorului din Consiliul de Administratie, adica din presedinte de Comisie, in simplu membru. Dar observ ca cel putin la RAGCL Pascani se doreste scoaterea lui din comisie. Culmea, acest lucru este facut doar la regie, nu si la celelalte societati aflate in subordinea Consiliului. La celelalte societati nu se schimba directorii din Comisii si cineva are interes sa fie facut doar aici”, a precizat consilierul local PDL loan lonita.

Secretarul Mircea Zuzan, cel suspectat de astfel de interese, a precizat in replica ca este vorba despre o scapare si ca acelasi lucru se va intampla intr-o sedinta viitoare si in societatile celelalte. Simtindu-se ofensat, juristul l-a atacat pe consilier, precizand faptul ca apara interesele de partid, si nu pe cele publice. De acord cu Ioan Ionita au fost si cativa consilieri PSD, care au precizat faptul ca ar trebui sa se vina cu un pachet de hotarari de modificare a Consiliului de Administratie intr-o viitoare sedinta. Hotararea l-a enervat la culme pe secretar, aprinzand unele discutii contradictorii.

ragcl pascani
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1851 (s) | 35 queries | Mysql time :0.046722 (s)