News Flash:

Sedinta importanta pentru soarta pascanenilor

25 Martie 2015
563 Vizualizari | 0 Comentarii
Sedinta

Sedinta ordinara de Consiliu Local Municipal de la sfarsitul acestei luni se anunta a fi una extrem de grea pentru consilierii locali. Alesii pascaneni sunt nevoiti sa ia o decizie cu privire la situatia serviciului de apa si canalizare, daca va fi lasat in mainile celor de la ApaVital sau va fi readus la Prest Serv Apa. Pe ordinea de zi a sedintei de marti exista un numar de 21 proiecte de hotarare. Printre acestea se numara si aprobarea bugetelor de venituri si cheltuieli pe anul in curs a unor institutii publice subordonate Consiliului Local, raportul de activitate al primarului Dumitru Pantazi, dar si aprobarea unor activitati al institutiilor subordonate Primariei. Un proiect import este si cel cu privire la aprobarea conditiilor de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor publice de executie vacante din cadrul Serviciului Politie Locala a Municipiului Pascani si aprobarea listei de repartizare a unor locuinte din blocurile construite prin ANL, disponibile in Pascani.

De asemenea, se va institui o taxa speciala pentru serviciile de salubrizare in Municipiul Pascani pentru persoanele care nu au incheiate contracte cu operatorul de salubritate.

 Vezi mai jos lista cu proiectele de hotarare: 

RAPORT  privind starea economica, sociala si de mediu a municipiului Pascani  pe anul 2014 – raportor PANTAZI DUMITRU

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Programului de activităţi al Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pascani din anul 2015 - initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Casei Municipale de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cresei nr. 1 Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului Administratia Pietelor pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli pentru organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor, proprietate privata a municipiului Pascani pe anul 2015 – initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 185/18.12.2014, privind transmiterea imobilului Centrul de Plasament Mihail Sadoveanu reabilitat prin proiectul “Reabilitare, modernizare si dotare cu echipamente specifice a Centrului Social (centru de plasament) in municipiul Pascani” – SMIS 10834, situat in Pascani, str. Vasile Alecsandri, nr.5, catre Consiliul Judetean Iasi prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea conditiilor de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor publice de executie vacante din cadrul Serviciului Politie Locala a Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea listei de repartizare a unor locuinte din blocurile construite prin ANL, disponibile in municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea si completarea anexei nr. 16 la Hotararea Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 58 din 14.04.2014, privind inchirierea prin licitatie publica a pasunilor, proprietate privata a Municipiului Pascani, aflate in administrarea Consiliului local al Municipiului Pascani, in vederea pasunarii animalelor membrilor colectivitatii locale inregistrate in Registrul National al Exploatatiilor - initiatorPANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea actelor aditionale la contractele de inchiriere nr. 9407 din 17.05.2013 si nr. 9413 din 17.05.2013 pentru unitatile de locuit situate in municipiul Pascani, str. Gradinitei nr. 18, bloc F1, aflate in proprietatea privata a statului si in administrarea Consiliului Local al municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea taxelor incasate la nivelul Municipiului Pascani, privind eliberarea atestatului de producator si a carnetelor de comercializare, incepand cu anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind revocarea Hotararilor Consiliului Local nr. 161/2014, nr. 162/2014, nr. 182/2014, nr. 2/2015, nr. 3/2015, nr. 4/2015, referitoare la delegarea serviciului de alimentare cu apa si canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea art. 5 si art. 6 ale Hotararii Consiliului local nr. 72/30.05.2014 si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului Local nr. 72/30.05.2014, privind delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare catre SC APAVITAL SA Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind instituire taxa speciala pentru serviciile de salubrizare in Municipiul Pascani pentru persoanele care nu au incheiate contracte cu operatorul de salubritate – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea pretului pentru activitatea de ecarisaj-prindere caini si transport la padoc a S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere).  


apavital municipiului pascani municipiul pascani
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1896 (s) | 35 queries | Mysql time :0.054089 (s)