News Flash:

Sedinta la Primaria Pascani cu alegerea viceprimarului si rectificari bugetare

21 Iulie 2016
537 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (+0.0055)
USD: 4.1197 RON (+0.0336)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
CLM Pascani 1
Sedinta ordinara aferenta lunii iulie este programta sa aibe loc in data de 26, incepand cu ora 12.00. Pe ordinea de zi sunt programate sa se dezbata un numar de 13 proiecte de hotarare. este vorba despre:

Proiect de HOTARARE privind constatarea incetarii, inainte de expirarea duratei normale a mandatului, a calitatii de viceprimar al municipiului Pascani a doamnei Nedelcu Gabriela, ca urmare a demisiei – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind alegerea viceprimarului municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii, cu finantare de la bugetul local si alte surse de finantare al municipiului Pascani pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de executie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pentru trimestrul al II-lea al anului 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind modificarea Hotararii Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 47/2016 privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 94 din 31.05.2013 privind inchirierea prin licitatie publica cu strigare a terenului in suprafata de 200 mp, proprietate publica a municipiului Pascani, situate in incinta Strandului Municipal Pascani, strada Stadionului, in vederea amenajarii unei terase – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Anexei nr. 2 la Hotararea Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 35 din 26. 04.2010 pentru aprobarea Regulamentului privind inchirierea spatiilor, cu alta destinatie decat locuinte, proprietate publica sau privata a municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind transmiterea in administrare catre Regia Autonoma de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani a unor bunuri,proprietate publica a unitatii administrative-teritoriale municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Proiect de HOTARARE privind desemnarea reprezentantului municipiului Pascani,precum si a persoanelor care pot inlocui reprezentantul municipiului Pascani in Adunarea Generala a Asociatiei Regionale a Serviciilor de Apa-Canal Iasi-ARSACIS – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind transmiterea in administrarea S.C. ApaVital S.A. Iasi a bunurilor aferente sistemului pentru ridicarea presiunii apei reci si apei calde(statii hidrofoare)amplasate in centralele de cvartal CT1,CT2,fosta CT3(Atelier reparatii central termice-str.Horia), CT4, CT5, CT6, CT10 si CT11,proprietate publica a municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind revocarea Hotararii Consiliului Local al municipiului Pascani nr.101 din 30.05.2016 privind aprobarea metodologiei de repartizare si facturare individuala pe baza de conventie a consumurilor de apa rece/calda, preluare la canalizare a apei uzate si pluvial inregistrate la bransamentele/racordul unui condominiu – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
 
Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 28/08.02.2016 privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 168/29.11.2012 privind Constituirea Consiliului Tehnico – Economic, ca organ consultativ la nivelul Consiliului Local al Municipiului Pascani si aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a acestuia – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 24 queries | Mysql time :0.028960 (s)