News Flash:

Senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului Romaniei două întrebări

16 Aprilie 2013
700 Vizualizari | 0 Comentarii
constantinescu florin

În şedinţa Senatului de luni, 15 aprilie 2013, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări, având ca obiect probleme locale.

            Prima întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect realizarea unor investiţii la Şcoala Generală cu clasele I-VIII, sat Hârtoape, comuna Vânători, judeţul Iaşi.

            Având în vedere faptul că, în această şcoală, grupul sanitar existent este într-o stare avansată de degradare, senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Educaţiei Naţionale să aloce banii necesari finalizării lucrărilor.

            Cea de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, având ca obiect realizarea sistemului de alimentare cu apă a comunei Tătăruşi, judeţul Iaşi.

            Senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, care are calitatea de ordonator principal de credite pentru Proiectul ,,Sisteme de canalizare, epurare a apelor uzate şi alimentarea cu apă a localităţilor”,  includerea, în programul de alimentare cu apă a comunei Tătăruşi, judeţul Iaşi. De asemenea, senatorul Constantinescu, cerut să-i fie comunicat stadiul acestui program.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2208 (s) | 35 queries | Mysql time :0.085219 (s)