News Flash:

Sergiu Diacomatu, fost membru PMP, a fost validat în funcţia de preşedinte PNL Sector 1

15 Iulie 2014
673 Vizualizari | 0 Comentarii
sergiu

Sergiu Diacomatu, fost membru PMP, a fost validat, marţi, de Delegaţia Permanentă a PNL în funcţia de preşedinte interimar al filialei Sector 1, la propunerea vicepreşedintelui Teodor Atanasiu.Teodor Atanasiu, vicepreşedinte PNL cu atribuţii în coordonarea organizaţiei Bucureşti, a argumentat că din conducerea PNL Sector 1 au plecat foarte mulţi membri din Biroul de conducere, constatându-se că filiala nu mai are practic Birou de conducere.

”Azi am făcut propunerea pentru numirea noului Birou (interimar de conducere a PNL Sector 1 - n.r.) şi o componenţă mai lungă, de 15 membri, care are în frunte pe Sergiu Diacomatu, care va fi preşedintele interimar la Sector 1”, a afirmat vicepreşedintele PNL.

El a precizat că, dacă PDL a decis să şi-i alăture de Andrei Chiliman şi partidul condus de Mihai Răzvan Ungureanu, PNL încearcă să aducă în partid o parte din oamenii de dreapta.

Atanasiu a menţionat că l-a propus pe Diacomatu pentru funcţia de preşedinte PNL Sector 1 ”datorită performanţei electorale pe care a avut-o la ultimele alegeri, cât şi atunci când a fost candidat la funcţia de preşedinte al CJ Brăila, ca independent”.

Până la decizia de validare a lui Diacomatu la şefia PNL Sector 1, interimatul a fost asigurat de deputatulRazvan Mironescu, cel care a renunţat la această funcţie.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a confirmat faptul că Delegaţia Permanentă l-a validat în funcţia de vicepreşedinte al partidului pe Costel Caraş, în virtutea protocolului de fuziune prin absorţie al Partidului Popular.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024907 (s)