News Flash:

Siguranța pe internet, dezbătută la Clubul Copiilor

19 Martie 2017
179 Vizualizari | 0 Comentarii
Clubul Copiilor
Sâmbătă, 18 martie 2017, la Clubul Copiilor Pașcani a avut loc prima activitate din seria întâlnirilor lunare cu părinții, intitulată „Siguranța pe Internet – Tu știi ce face ce face copilul tău online?”.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate pericolele care-i pândesc pe copii în mediul online, dar și soluții testate pentru a limita expunerea acestora la conținuturi necorespunzătoare vârstei lor.  

"Tavi Matasaru ne-a vorbit în detaliu despre virușii informatici, iar în completare, Denis Plescan a prezentat cum funcționează programele antivirus, ambii recomandând celor prezenți trei dintre cele mai bune programe antivirus gratuite: AVG, Kaspersky și Bitdefender. Acesta din urmă a fost și recomandarea lui Robert Parasca, cel care ne-a vorbit despre extensiile care se pot adăuga în browsere pentru blocarea conținutului nedorit. La final, am prezentat unul dintre cele mai bune programe de control parental: Qustodio, un instrument deosebit de util în monitorizarea activității online a copiilor. Feed-back-ul pozitiv primit de la părinți și interesul acestora, reflectat în întrebările de la final, ne-a confirmat că întâlnirea a fost un succes și că proiectul va continua cu întâlniri lunare, pentru care vă provocăm să propuneți teme de discuție", a precizat organizatoarea activită
ții, profesoara de informatica Irina Rotaru.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 24 queries | Mysql time :0.033078 (s)