News Flash:

Soarta unei asociații de pensionari, în pixul primarului

8 Iulie 2014
581 Vizualizari | 0 Comentarii
pensionar

Sute de pensionari asteapta un raspuns de la Primaria Pascani de mai bine de doi ani de zilie. Din cauza unei formalitati, asociatia care cuprinde peste 800 de pensioarii, este in pericol de a pierde o serie de finantari necesare pentru oamenii in varsta cu venituri mici.

adrian burac pensionar

Ultima adresa inaintata Primariei, Consiliului Local si secretarului Municipiului Pascani este de acum doua luni. Mai mult, presedintele Asociatiei pentru Pensionari, Adrian Burac s-a adresat si parlamentarilor de/din Pascani, insa fara nici un raspuns, pana acum.

Daca proiectul va ajunge in atentia consilierilor locali, se vrea prin noua Asociatie sa fie infiintate centre multifunctionale pentru pensioanri, unde acestia vor putea sa-si petreaca timpul intr-un alt mod decat pana acum.

Mentionam ca din anul 2012 sunt depuse numeroase adrese catre Primariei pentru ca noua Asociatie sa primeasca, cu titlu gratuit, acelasi spatiu de la Primaria Veche, in suprafata de aproape 8 mp, loc unde isi mai desfasoara activitatea si Asociatia Veteranilor de Razboi.

Exista si varianta ca pensionarii din asociatie sa inchirieze un spatiu si cei peste 800 de persoane inscrise deja sa suporte costurile, insa acestia nu vor. www.bittv.info

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 25 queries | Mysql time :0.040704 (s)