News Flash:

Spitalul din Pașcani la mana inspectorilor

7 Octombrie 2014
711 Vizualizari | 0 Comentarii
inspectie

Spitalul din Pascani la mana inspectorilor. De astăzi și până la sfârșitul săptămânii, Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor a lua la puricat unitatea medicala din Municipiu pentru a da verdictul pe următorii cinci ani. Cele sase echipe de inspectori vor verifica fiecare coltisor, de la toalete, afisiere pana la aparatura si documente.

inspectie spital

Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor se afla pentru cinci zile in Pascani. Inspectorii verifica Spitalul Municipal de Urgenta pentru a stabili nivelul de acreditare a unitatii.

In urma evaluării de săptămâna aceasta, spitalul din Pascani va primi unul dintre cele patru niveluri de acreditare: acreditat, de încredere ridicată, de încredere scăzută sau neacreditat. Rezultatul va fi facut public cel tarziu la inceputul saptamnaii viitoare.

Evaluarea comisiei nu se rezumă doar la aspectul fizic al clădirilor, ci merge mai departe de atât, până la relația medic-pacient, cum se simt cei tratati in spital sau relațiile dintre cadrele medicale.

Conducerea spitalului din Pascani e optimista in ceea ce priveste inspectia.

Unitățile medicale din toata tara trebuie să obțină acreditare până în decembrie 2015. Acreditarea garantează că spitalele respectă anumite standarde și este valabilă 5 ani.

Stirile video in cadrul buletinului INFOBIT. Newspascani.ro

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024084 (s)