News Flash:

Strategie de dezvoltare în orașul Targu Frumos

1 Iulie 2014
615 Vizualizari | 0 Comentarii
Tg Frumos

Orasul Targu Frumos are o noua strategie de dezvoltare locala. Legislativul a aprobat documentul in sedinta de consiliu de saptamana trecuta. Principalele proiecte cuprind investitii de anvergura in invatamant, agricultura sau infrastructura.

Cele mai importante proiecte care ar urma sa fie facute in Targu Frumos au fost cuprinse intr-o noua “Strategie de dezvoltare locala” in perioada 2014-2020. Pentru intocmirea acestui document, s-au organizat dezbateri publice cu persoane din oras care lucreaza in diferite domenii.

Printre principalele investitii se numara construirea unei variante ocolitoare a orasului. Nici agricultorii nu au fost uitati. Sunt si proiecte ce prevad dezvoltarea unui centru de colectare, prelucrare si procesare a produselor agricole.
In domeniul invatamantului, cele mai mari investitii se vor face la Liceul Tehnologic Petru Rares (extindere ateliere scolare), Liceul Teoretic Ion Neculce (construire sala de festivitati) sau Scoala Generala Garabet Ibraileanu (extindere cladire cu cel putin 15 sali de clasa).

Mentionam ca a mai fost facuta o strategie in oras pe o perioada de sase ani, in intervalul 2008 – 2014.
Actualul document poate fi vazut integral in curand pe site-ul primaria.tgfrumos.ro, informeaza newspascani.ro.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029099 (s)