News Flash:

Strigăte de fericire și zeci de buchete cu flori pentru absolvenții Colegiului „Mihail Sadoveanu” care și-au celebrat astăzi cursul festiv

27 Mai 2013
633 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi sadoveanu
Absolvirea liceului – perioadă a tinereții despre care se spune să ar fi cea mai frumoasă – reprezintă pentru elevi, și părinți deopotrivă, un moment căruia i se acordă multă importanță.

Astfel, elevii absolvenți ai claselor a XII-a, din promoția 2013, de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, au făcut astăzi, începând cu orele 11.00, un tur al centrului orașului, în frunte cu directoarea Carmen Dimitriu.

Pe toată durata traseului lor, aceștia strigau numele liceului în semn de entuziasm și bucurie, atrăgând privirile curioase ale trecătorilor.

La finalul plimbării, tinerii au fost întâmpinați de profesori și părinți în fața Casei de Cultură, în interiorul căreia și-au încununat fericirea cu cântece, discursuri emoționante și primirea diplomelor de absolvire.

În cadrul evenimentului, prezentat de directoarea Carmen Dimitriu, pe lângă profesorii diriginți, au luat cuvântul și șefele de promoție, care au fost, întâi de toate, premiate cu coronițe de flori pentru efortul depus de-a lungul celor 4 ani.

Sala mare a instituției de cultură s-a dovedit neîncăpătoare pentru elevii prezenți și părinții acestora, care au venit în număr neașteptat de mare, încărcați cu flori, pentru a-și felicita, în mod oficial, odraslele.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021797 (s)