News Flash:

Studiu alarmant! Peste 20% din mancare este risipită prin supraalimentare sau este aruncată

23 Februarie 2017
160 Vizualizari | 0 Comentarii
mancare
Potrivit unui studiu, aproape 20% din mâncarea disponibilă consumatorilor este risipită prin supraalimentare sau aruncare, conform unui nou studiu.

Populaţia lumii consumă cu 10% mai multă mâncare decât are nevoie, în timp ce aproximativ 9% este aruncată, scrie Science Daily.

Savanţii de la Universitatea din Edinburg au analizat zece etape cheie în sistemul global alimentar, inclusiv consumul de alimente şi creşterea şi recoltarea culturilor, pentru a cuantifica amploarea pierderilor.

Folosind datele colectate de Organizaţia Alimentaţiei şi a Agriculturii a Naţiunilor Unite, echipa a descoperit că se pierde mai multă mâncare decât s-a crezut anterior. Eforturile de a reduce miliardele de tone risipite pot îmbunătăţi accesul la hrană al tuturor.

De asemenea, echipa de cercetare a recomandat să consume mai puţine produse animale, să nu risipească alimentele şi să nu depăşească nevoile nutriţionale.

sursa: realitatea.net
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018154 (s)