News Flash:

Taxa de salubritate urmeaza a fi majorata. Dezbatere publica la Primaria Pascani

10 Decembrie 2014
452 Vizualizari | 0 Comentarii
primarie copy

Conducerea Primariei Pascani organizeaza o dezbatere publica pe tema instituirii taxei de salubrizare pentru persoanele fizice. Dezbaterea urmeaza sa aibe loc in data de 12 ianuarie 2015, la ora 14.00 in cadrul Salii multifunctionale din administratia locala. La sedinta publica ce va avea loc la sediul Primariei Municipiului Pascani pentru dezbaterea publica a proiectelor de acte normative sunt invitati sa participe in limita locurilor disponibile din sala multifunctional toti cei interesati: cetateni, persoane fizice si juridice, organizatii ale societatii civile, organizatii neguvernamentale,  reprezentanti ai institutiilor publice interesate.

Persoanele interesate se pot inscrie in vederea luarii cuvantului in cadrul sedintei la sediul Primariei Municipiului Pascani –Ghiseu Unic, persoana de contact Puiu Mihaela, telefon: 0232 76.23.00, interior 157.

Taxa ce urmeaza a fi impusa cetatenilor municipiului Pascani este de 8 lei de persoana, o taxa care va afecta mai ales familiile cu membrii numerosi. „Taxa speciala de salubrizare”, ca asa poarta denumirea, se instituie pentru finantarea serviciului public de salubrizare a orasului. Modalitatea de realizare a gestiunii serviciului public de salubrizare este gestiunea delegata de catre SC CLP Eco-Salubritate SA. Toate persoanele fizice care locuiesc pe raza municipiului sunt obligate prin hotarare de Consiliu Local la plata acestei taxe de 8 lei pe membru de familie. Calculul taxei de salubrizare pentru peresoanele fizice se face pe baza declaratiei acestora. Nedepunerea declaratiei sau a declaratiei rectificative, precum si depunerea acestora peste termen se constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 100 si 500 lei. Taxa de salubrizare se va plati anual, in doua rate egale. Pentru prima parte a anului se va achita pana la data de 31 martie si pentru a doua parte pana la data de 30 septembrie. Pascanenii sunt asteptati la dezbaterea publica din ianuarie pe aceasta tema cu scopul de a aduce sugestii sau pentru a imbunatati hotararea privind majorarea acestei taxe.

 


primariei pascani
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2208 (s) | 35 queries | Mysql time :0.087426 (s)