News Flash:

Tocană de pește

25 Martie 2016
287 Vizualizari | 0 Comentarii
tocana de peste

Astăzi vă invităm la masă și vă servim cu cea mai bună tocană de pește făcută după o rețetă „furată” de la o lipoveancă bătrână!

Ingrediente

  • un kg file de crap
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei graşi
  • o ceapă
  • 2 morcovi
  • 3 căţei de usturoi
  • 4 roşii
  • 100 g măsline cu sâmburi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

1. Într-o cratiţă se pune ceapa tăiată rondele la călit, apoi dovleceii tăiaţi bastonaşe și ardeii tăiaţi cuburi mici.
2. Se pun roşiile tăiate în patru și morcovii tăiaţi bastonaşe. Se adaugă usturoiul presat, sare şi piper.
3. Se lasă pe foc să fiarbă aproximativ 30 de minute şi apoi se transferă într-un vas de cuptor.
4. Se aşază peştele tăiat cuburi mari şi măslinele, se toarnă apă şi se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Sursa foto:Shutterstock

sursa: libertateapentrufemei.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 35 queries | Mysql time :0.052411 (s)