News Flash:

Topul mondial al adulterului! Care sunt cele mai infidele popoare?

25 Februarie 2015
562 Vizualizari | 0 Comentarii
inselat
Deşi adulterul este un subiect tabu în numeroase ţări, sondajele făcute de siteurile de întâlniri şi de producătorii de prezervative arată că mulţi oameni nu pun mare preţ pe fidelitate. Siteul therichest.com a cumulat datele acestor sondaje şi a realizat un top mondial al adulterului.

În multe state, infidelitatea în cuplu este foarte prost privită. Spre exemplu, în americanii consideră că adulterul este mai condamnabil decât clonarea umană, sinuciderea sau poligamia.

Însă, alte popoare sunt mai îngăduitoare cu infidelitatea. Popularitatea preşedintelui Franţei a crescut după ce s-a aflat că îşi înşela iubita oficială. În fond, ce poţi să te aştepţi de la o ţară în care filmul “Fifty Shades of Grey” este considerat potrivit pentru copiii care au împlinit vârsta de 12 ani?

Cu toate acestea, datele cumulate de site-ul therichest.com arată Parisul nu este capitala mondială a adulterului. De fapt francezii ocupă locul 5 în topul mondial al infidelităţii. Doar 43% dintre ei şi-au înşelat partenerul de viaţă.

Vezi mai jos care sunt ţările cu cele mai infidele popoare:

10. Finlanda (36%)

9. Marea Britanie (36%)

8. Spania (39%)

7. Belgia (40%)

6. Norvegia (41%)

5. Franţa (43%)

4. Germania (45%)

3. Italia (45%)

2. Danemarca (46%)

1. Tailanda (56%)

 www.libertatea.ro 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1937 (s) | 40 queries | Mysql time :0.037787 (s)