News Flash:

Tort in straturi cu visine

16 Iunie 2016
438 Vizualizari | 0 Comentarii
tort
Ingrediente:

Pentru tort:
700 gr visine fara samburi
700 ml suc de visine
140 gr zahar pudra
180 gr gris

Alte ingrediente:
24 piscoturi
2 plicuri de budinca de vanilie
60 gr zahar pudra
700 ml lapte

Pentru decor:
50 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare:

1. Filtreaza sucul de visine. Daca nu ai proaspat facut, foloseste din sucul din compot. Trece-l prin sita.
2. Pune sucul la foc potrivit, impreuna cu zaharul.
3. Cand da in clocot, adauga grisul in ploaie. Amesteca in mod continuu. Lasa pe foc potrivit spre mare cam vreo 10 minute. Daca e prea lichida compozitia, mai pune putin gris.
4. Pune apoi visinele in mix si lasa sa fiarba 1-2 minute.
5. Transfera compozitia intr-o tava din sticla termorezistenta.
6. Acopera cu un strat de piscoturi.
7. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
8. Acopera piscoturile cu budinca pregatita. Ideal ar fi sa ai budinca destul de groasa, deci prea putin lichida. Niveleaza si lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
9. Decoreaza cu ciocolata data pe razatoare.

zahar pudra sticla termorezistenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 24 queries | Mysql time :0.040757 (s)