News Flash:

Trei calităţi care fac dintr-un bărbat obişnuit, un bărbat irezistibil

20 Octombrie 2014
647 Vizualizari | 0 Comentarii
irezistibil

Află care sunt calităţile pe care majoritatea femeilor le găsesc absolut irezistibile la un bărbat. Fiecare dintre noi suntem atrase în mod diferit, de diferite tipologii de bărbaţi. Dar asta nu înseamnă că nu există şi anumite calităţi pe care, în marea majoritate, cu toate le apreciem. Uite trei exemple concrete...
Bunătatea
 
Direcţia lui în viaţă

Bunătatea unui om nu se vede cu ochiul liber. Trebuie să ajungi să-l cunoşti suficient de bine, însă cel mai probabil îţi vei da seama dacă are sau nu această calitate, atunci când va fi în preajma unui om bătrân, a unui copil sau a unui animal. Bunătatea unui om se citeşte din privirea sa, iar majoritatea femeilor nu pot rezista unui bărbat cu suflet mare, căruia îi pasă de cei din jurul său.

Un bărbat care ştie exact ce vrea de la viaţă, care îşi urmează pasiunile şi nu se dă bătut indiferent de câte piedici i-ar apărea în cale, este un bărbat irezistibil. Pentru că numai alături de un astfel de om, vei avea siguranţa că, în ciuda tuturor obstacolelor, în final totul va fi bine.

Citește continuarea pe Unica.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 24 queries | Mysql time :0.043040 (s)