News Flash:

Tribunalul Iași desființează încă o hotărare a instanței Paşcani în cazul lui Dănuț Punei

12 Noiembrie 2011
2310 Vizualizari | 0 Comentarii
punei danut
Judecătorii Tribunalului Iași au admis astăzi recursul formulat de Parchetul Pașcani împotriva deciziei Judecătoriei din data de 7 noiembrie, prin care s-a stabilit judecarea lui Marius Dănuț Punei în stare de libertate, sub control judiciar. Este pentru a doua oară când Tribunalul ia o decizie în contradictoriu cu Judecătoria Pașcani. Următorul termen al acestui proces a fost stabilit pentru data de 5 decembrie 2011.

La termenul din data de 7 noiembrie, cel în care Punei este cercetat pentru vătămare corporală gravă, avocata agresorului a cerut eliberarea sub control judiciar. Judecătorul a aprobat cererea, dar Parchetul a declarat recurs. La același termen jandarmul Mihai Zaharia a anunțat că își va angaja apărător, dar și faptul că urmează să fie supus unei noi intervenții chirurgicale.

”Vom formula o nouă cerere la termenul din data de 5 decembrie. Punctul nostru de vedere rămâne acela că el poate fi judecat în stare de libertate”, ne-a declarat Gianina Poroșnicu, avocatul lui Marius Dănuț Punei.  

Reamintim faptul că pe data de 3 octombrie jandarmul Mihai Zaharia a fost agresat în plină stradă de Punei, fiind tăiat la mâna dreaptă. Victima susține că agresorul a folosit o sabie, dar cel inculpat spune că l-a lovit pe jandarm cu o bucată de cornier.  
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 24 queries | Mysql time :0.033435 (s)