News Flash:

Un copil trimis la cerșit i-a adus amendă tatălui

13 Noiembrie 2013
692 Vizualizari | 0 Comentarii
copil la cersit

La întins mâna, nu la muncă! Așa au schimbat cerșetorii și proverbele românești. Cei mai mulți dintre ei preferă să stea cu mâna întinsă la colțul străzii decât să muncească. Polițiștii locali spun că fenomenul este greu de stopat: cerşetorii sunt amendaţi, după care se întorc în stradă. Iar amenzile rămân oricum neplătite.

La fiecare colţ de stradă există un cerşetor care are o poveste. Cu cât mai dramatică, cu atât mai bine. Mai grav și trist este ceea ce se întâmplă cu copiii acestora, care sunt la rândul lor obligați să iasă cu mâna întinsă în locuri aglomerate sau în fața supermarketurilor. Lecţia principală a străzii este că banii se adună puţin cîte puţin și încearcă să impresioneze trecătorii cu povești care de care mai dramatice.

 „Bobi Turcu din Pașcani a fost sancționat de polițiștii locali cu 100 de lei pentru că nu a luat măsuri de supraveghere a fiului său Marin Turcu, pentru a-l împiedica de la fapte de cerșetorie, copilul cerșind bani de la trecători în fața supermarketului Kaufland. Un bărbat din Valea Seacă a fost și el amendat cu 100 de lei de polițiștii locali, după ce a fost depistat cerșind în fața supermarketului Kaufland”, a declarat Vasile Avasiloaie, șef Poliția Locală.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1946 (s) | 35 queries | Mysql time :0.037967 (s)