News Flash:

Un nou Plan Integrat de Modernizare Urbana pentru Pascani. Cartierul vizat de Primarie este AERODROM

15 Februarie 2017
849 Vizualizari | 0 Comentarii
aerodrom 1

Proiect important pentru cei care locuesc in cartierul Aerodrom Pascani. Primarul municipiului, Dumitru Pantazi are in vedere ca in acest an sa acceseze fonduri europene sau guvernamentale cu scopul de a reabiita si moderniza intreaga zona. Potrivit edilului sef, se doreste sa se finalizeze in aceasta perioada cu intocmirea cartilor funciare urmand ca mai apoi sa se pregateasca studiile in vederea implementarii proiectului.
„La ora actuala se lucreaza la cartile funciare din cartierul Aerodrom. Vrem sa terminam cu ele iar mai apoi sa facem studii pentru proiect. Lucram in zona la reteaua de apa si canalizare, vom veni cu iluminat public modern si infrastructura. Am vrea sa implementam acest proiect cu sprijin financiar european. Inca nu s-au deschis Ghidurile de finantare pe aceasta ramura. Pregatim documentatia si cand se vor deschide vom depune proiectul. Paralel vom aloca fonduri daca va fi cazul si de la bugetul local”, a declarat primarul Dumitru Pantazi. Oamenii din zona sunt nemultumiti de faptul ca de ani de zile nu au strazi, trotuare, apa, gaz sau canalizare si platesc taxe si impozite mari, la fel ca alti beneficiari care dispun de toate utilitatile.
Practic, se doreste sa se implementeze un proiect asemanator PIDU-lui care a fost implementat pe zona Vale a municipiului Pascani.  

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025490 (s)