News Flash:

Un pascanean propune administratiei locale sa amenajeze un parc din municipiu

7 Aprilie 2016
321 Vizualizari | 0 Comentarii
20160407 121205

Tot mai multi pascaneni se preocupa de problemele cu care se confunta municipiul nostru si vin la Primarie pentru a propune alesilor locali sa le rezolve. Este si cazul lui Aurel Iacob, care s-a prezentat la audientele de astazi, tinute de catre viceprimarul Vasile Axinte pentru a solicita definitivarea lucrarilor din parcul Moldova. 

„Lucrarile din parcul Moldova trebuie definitivate pentru ca in zona sunt aproximativ 80 de copii care au inceput sa vina in parc mai ales ca vremea s-a incalzit. Este nevoie de decaparea terenului, sa fie reparat gardul si sa fie rezolvata problema iluminatului. Pe perioada iernii au intrat cainii acolo, tocmai din aceasta cauza este nevoie neaparat de interventii de deratizare”, a spus Aurel Iacob.

Totodata acesta, a ridicat si problema locurilor de parcare pentru persoanele cu handicap din oras. El a cerut sa fie amenajate astfel de spatii care sa fie semnalizate cu indicatoare si marcaje.

Viceprimarul Vasile Axinte i-a transmis ca in perioada urmatoare se vor efectua lucrari parcul respectiv, vor fi amplasate banci si cosuri de gunoi.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 24 queries | Mysql time :0.043332 (s)