News Flash:

Un senator se face ca are grija de invatamant

17 Septembrie 2012
488 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Constantinescu 2
Senatorul Florin Constantinescu a adresat doua interpelari Guvernului Ponta referitoare la investitiile pentru doua institutii de invatamant din judet: Scoala de Arte si Meserii Miroslovesti, respectiv Gradinita din satul Pietrosu, comuna Tatarusi.
Acesta solicita Ministerului Educatiei Cercetarii, Tineretului si Sportului finantare pentru terminarea lucrarilor la cele doua institutii de învatamânt.
În cazul scolii de Arte si Meserii de la Miroslovesti, valoarea totala a proiectului este de 995.940 lei, lucrarile executate si decontate pâna în prezent fiind în valoare de 650.000 lei. Suma necesara finalizarii investitiei este de 345.940 lei.
„Lucrarile au fost sistate înca din 2008. Din acest an elevii au învatat în doua schimburi si ajungeau acasa târziu, parcurgând distante cuprinse între 2,5 km – 3 km. Acelasi aspect este subliniat si în cazul Gradinitei din satul Pietrosu, comuna Tatarusi, unde mai trebuie executate lucrari in valoare de 498.040 lei. Investitia se deterioreaza pe zi ce trece, peretii stând descoperiti sub intemperii”, spune Constantinescu. Parlamentarul pascanean solicita Ministerului alocarea fondurilor necesare celor doua institutii de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020305 (s)