News Flash:

Val de agresiuni la Urgență

16 Septembrie 2013
843 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta lovita cu ranga
Alcoolul, neînțelegerile cu vecinii, cât și cu familia au trimis pe patul de spital patru bărbăți cât și o femeie. Incidentele au avut loc duminică, 15 septembrie. Toți au fost victimele agresiunilor. Un bărbat de 40 de ani din localitatea Dumbrava a fost lovit cu o furcă în cap, în urma unei neînțelegeri cu un vecin. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă contuză și etilism acut. A fost direcționat spre Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Tot la spital a ajuns și o femeie în vârstă de 44 de ani din Conțești. În urma unei bătăi administrate de soț, aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral. A primit îngrijirile medicale necesare și a plecat la domiciliu.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Miroslovești, care prezenta etilism acut, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Municipal după ce s-a certat cu un vecin. Prezenta traumatism toracic și traumatism cranio-cerebral.

Alt bărbat în vârstă de 59 de ani din localitatea Mogoșești Siret a ajuns în stare gravă la spital, tot în urma unei gresiuni. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă frontală, traumatism cot drept și traumatism coloană lombară. A rămas internat la Spitalul Municipal pentru investigații amănunțite.

Un bătrân de 61 de ani din localitatea Gura Bâdiliței a ajuns la spital cu ambulanța, tot în urma unei agresiuni, prezentând un traumatism toracic. Acesta a refuzat internarea, după ce a primit îngrijirile medicale.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 35 queries | Mysql time :0.055487 (s)