News Flash:

Vezi pe cine a mai accidentat ,,primăvara''

21 Martie 2013
686 Vizualizari | 0 Comentarii
primavara
Odată cu instalarea din ce în ce mai pronunţată a primăverii, copiii încep să se emancipeze, iar adulţii se grăbesc mai mereu cu lucrul. Aceste schimbări bruşte de comportament pot aduce uneori traume, atunci când entuziasmul dat de zilele însorite depăşeşte atenţia şi puterea de concentrare a omului.

Vorbim despre un tânăr de 17 ani din Hălăuceşti care în cursul zilei de ieri s-a cocoţat pe un gard înalt de 1,5 m de unde a căzut, fracturându-şi ambele antebraţe. Întrucât este minor, medicii de la Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani au solicitat Ambulanţa pentru ca acesta să fie transportat la secţia de Ortopedie Pediatrică a Spitalului Sfânta Maria din Iaşi. Mama acestuia s-a alarmat însă nejustificat, şi-a luat copilul şi a părăsit spitalul fără avizul medicilor.

Pe de altă parte, tot în cursul zilei de ieri, un bărbat de 64 de ani, din Moţca, care lucra de zor, şi-a amputat indexul drept cu un flex. Acesta s-a prezentat singur la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani, având degetul pus la gheaţă într-o pungă de plastic. Medicul de gardă a constatat însă că degetul nu mai putea fi salvat, de aceea a curăţat şi pansat rana fără a-l mai redirecţiona pe pacient către o secţie de chirurgie plastică-reconstructivă.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 35 queries | Mysql time :0.031053 (s)