News Flash:

Viitorul Harlau-Kosarom II Pascani 4-0 in Liga IV

23 Aprilie 2013
567 Vizualizari | 0 Comentarii
kosarom
Echipa locala Kosarom II a suferit o noua infrangere, de data aceasta in deplasarea de la Harlau, unde au intalnit pe Viitorul din localitate. Partida a contat in etapa cu numarul 23 din Liga a IV a, seniori.

Harlauanii au dominat intreaga partida, pe cand pascanenii au stat mai mult la cutie, asteptand parca sa se intample un miracol pentru a iesi din jumatatea lor.

Dupa victoria cu 4-0, Viitorul Harlau a urcat pe locul 4 al clasamentului cu 40 de puncte acumulate in 23 partide disp

Dupa victoria cu 4-0, Viitorul Harlau a urcat pe locul 4 al clasamentului cu 40 de puncte acumulate in 23 partide disputate, in timp ce Kosarom II Pascani a ajuns pe locul 7 al clasamentului cu 33 puncte acumulate in 23 partide disputate.

In alte partide ale seriei, liderul Rapid Dumesti s-a impus cu 6-0 in partida disputata acasa contra celor de la Unirea Mircesti, iar a doua clasata, Viitorul Targu Frumos s-a impus cu 3-1 in deplasarea de la Lungani.

Scorul etapei vine de la Lespezi, unde echipa gazda s-a impus cu 6-1 in fata celor de la Vointa Bosia.

utate, in timp ce Kosarom II Pascani a ajuns pe locul 7 al clasamentului cu 33 puncte acumulate in 23 partide disputate.

In alte partide ale seriei, liderul Rapid Dumesti s-a impus cu 6-0 in partida disputata acasa contra celor de la Unirea Mircesti, iar a doua clasata, Viitorul Targu Frumos s-a impus cu 3-1 in deplasarea de la Lungani.Scorul etapei vine de la Lespezi, unde echipa gazda s-a impus cu 6-1 in fata celor de la Vointa Bosia.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1950 (s) | 24 queries | Mysql time :0.031150 (s)