News Flash:

Violator «pierdut» de autorităţi

1 Septembrie 2014
816 Vizualizari | 0 Comentarii
ioan ciotir

Un botoşănean care figura pe lista celor mai temuţi infractori căutaţi de Poliţie a scăpat de pedeapsă după ce şi-a pierdut urma şi fapta lui s-a prescris zilele trecute. Ioan Ciotir , acum în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat în 1997, de magistraţii Judecătoriei Botoşani, la 10 ani de închisoare pentru viol.

Bărbatul a fost azvârlit imediat după gratii, însă doi ani mai târziu acesta a reuşit să obţină o întrerupere a pedepsei pe motive speciale, după ce a dovedit că e singurul întreţinător al familiei. De cum s-a văzut liber, infractorul şi-a luat tălpăşiţa şi nu a fost chip să mai fie găsit.

Poliţiştii au răscolit tot judeţul după el, după care l-au dat în urmărire generală şi apoi internaţională. Pe parcursul investigaţiilor a apărut o informaţie conform căreia acesta s-ar ascunde în Germania, însă zilele trecute, după 15 ani de căutări, autorităţile au fost nevoite să se declare învinse. Fapta lui s-a prescris, Judecătoria Botoşani consfinţind asta printr-o decizie. Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 24 queries | Mysql time :0.043600 (s)