News Flash:

VOT SECRET PENTRU MANAGERUL UNIVERSAL. Zuzan a strambat din nas

31 Octombrie 2014
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Zuzan

Vot secret pentru desemnarea unui nou membru in conducerea societatii de apa si canal din Pascani. In sedinta de joi consilierii au completat consiliul de administratie. In aceeasi sedinta a fost analizata situatia economica de la regia de termoficare.
Votul secret nu a fost pe placul secretarului Mircea Zuzun. Din acest motiv a avut un schimb de replici cu presedintele de sedinta.
A fost facuta o singura propunere din partea consilierilor PSD. Este vorba despre economista Dorina Sofian, presedinta Consiliului de Admisnitratie de la RAGCL. Ea a obtinut 12 voturi si 6 impotriva.

In aceeasi sedinta, noua conducere de la RAGCL a prezentat un raport privind situatia regiei. Reiese ca societatea se afla in pragul falimentului de vreme ce datoriile sunt mai mari de aproape patru ori decar sumele de incasat. Mai exact RGACL are de achitat 36 de milioane de lei iar de incasat 10,4 milioane.
Noua conducere spune ca urmeaza sa fie facut un audit privind modul cum a fost administrata societatea pana acum si sa verifice contractele cu furnizorii de servicii. Mai mult au fost luate masuri pentru diminuarea unor pierderi.
Mentionam ca RAGCL Pascani este sub supravegherea Curtii de Conturi Iasi. Periodic, regia trebuie sa raporteze incasarile restantelor de la populatie. Sursa: newspascani.ro

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 24 queries | Mysql time :0.035367 (s)