News Flash:

Vrei să te laşi de fumat? Cu metoda asta ai mari şanse de reuşită

17 Martie 2016
278 Vizualizari | 0 Comentarii
tigara

De când legea antifumat a intrat în vigoare şi în România, a crescut şi numărul persoanelor care vor să se lase de fumat. În cazul în care vrei să renunţi la acest viciu, poţi urma paşii de mai jos.

Cea mai bună metodă de a te lăsa de fumat este… cea bruscă. Potrivit unui studiu demarat medicii britanici, cei care se lasă de fumat brusc au cu 25% şanse mai mari de a nu se reapuca, în următoarele şase luni, spre deosebire de cei care au ales să lase ţigările treptat.

Pentru a avea şanse cât mai mari de reuşită, este, spun medicii, foarte important să vă faceţi o promisiune şi să vă stabiliţi o dată de la care veţi renunţa la ţigări.

De fiecare dată când vă vine pofta de a fuma, aduceţi-vă aminte de ceea ce v-aţi promis şi repetaţi-vă în minte că nu veţi trage nici măcar un fum.

Potrivit bbc.com, cele mai multe persoane care intenţionează să se lase de fumat îşi doresc să renunţe la viciu treptat, deşi aceasta este, spun specialiştii, metoda cea mai amăgitoare, iar şansele de a vă reapuca cresc considerabil, în comparaţie cu metoda bruscă.

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 35 queries | Mysql time :0.048398 (s)