News Flash:

Ziua Internationala a Poeziei, sarbatorita la Colegiul "Sadoveanu"

20 Martie 2017
251 Vizualizari | 0 Comentarii
coperta volum I
Pe 21 martie se sărbătorește Ziua Internațională a Poeziei. În cadrul Cercului de lectură- EX LIBRIS, la Colegiul Mihail Sadoveanu Pașcani se va face lansarea volumului I îi- Întoarcerea la poezie... Întoarcerea la Eminescu.., unde elevi pasionați de literatură din cadrul colegiului, dar și cei din Republica Moldova- Liceul Teoretic Petre Ștefănucă Ialovenișcoală parteneră, au avut oportunitatea să își facă cunoscute propriile creații literare. 
    Precizăm că volumul cuprinde 14 poeme compuse cu prilejul activității dedicate Zilei Eminescu de elevii de liceu, din ambele școli și că lansarea acestui volum se va face printr-o activitate similară și în școala parteneră- Liceul Teorectic Petre Ștefănucă Ialoveni, colegiul pascanean asigurând și pentru școala parteneră atât volumul listat cât și în format electronic.
    "Ne bucurăm de faptul că astfel de parteneriate și proiecte pot aduce un strop de bucurie și, în timp sunt punți ale prieteniei!", a precizat directorul unitatii de invatamant, prof. Genoveva Serban.

Activitatea va avea loc mâine 21 martie 2017 ora 12:30 în cadrul Cercului de Lectura/ Biblioteca Școlii.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041349 (s)